Eelnevalt vaadati kokasaadet ja toimub arutelu diskussiooni vormis. Pärnakatel on samuti palju põnevaid retsepte, mida teistega jagada. Ootame kommentaare ning retseptisoovitusi!

Keelepisik pakub välja järgneva retsepti, sest ega jõulud kaugel pole :-)

MULGIKAPSAD

1 kg hapukapsast

0.5-1 kg pekisemat läbikasvanud sealiha (nt seakülg või kaelakarbonaad)

200 g odrakruupe

5-6 dl vett

1 tl soola

soovi korral suhkrut


Pane kapsad keedunõusse. Lisa väikesteks tükkideks lõigatud sealiha ja pestud kruubid.
Lisa niipalju vett (umbes 5-6 dl), et toiduained oleksid kaetud. Kata pott kaanega ning hauta tasasel tulel umbes 2-3 tundi, kuni kapsad, kruubid ja sealiha on pehmed. (Vajadusel lisa veel veidi vett).
NB! Segada pole vaja!
Valmis kapsad maitsesta soola ja suhkruga.

Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist