Klubis arutlesime teemal Vaba aeg ja selle planeerimine. Rääkisime ja diskuteerisime teemadel - kino, teater, muusika ja sport. Kohtumise lõpus rääkisime näitleja ja kirjanik Jaan Tättest ja laulsime tema laulu "Tulemine". Missuguseid eesti lauljaid ja näitlejaid te teate?


Vahepalaks väikene kook :-)


Kommentaarid

  1. Jah, teemad täna olid väga huvitavad! Näitlejatest tean: Lembit Ulfsak, Elmo Nüganen, Ita Ever, Maria Klenskaja, Jan Uuspõld, Margus Prangel. Lauljatest tean: Anne Veski, Tõnis Mägi, Tanel ja Gerli Padar, Laura. Võib-olla keegi unustasin. Loomulikult, on neid palju andekaid eestlasi, kes meiega juba ei ole, nagu Georg Ots ja Ivo Linna.

    VastaKustuta
  2. See oli kõige meeldivam ja huvitavam teemid arutlemiseks. Nagu lemmik lauljat ma oma poolt lisaksin Ott Leppland, aga lemmik näitlejad - Jüri Jarvet (hämmastav king Lear), Märt Avandi (armastan teda Tujurikkuja).
    Seoses eelmise kommentaar - Jumal tänatud, Ivo Linna on elav ja jätkab laulma, kuid paljude lemmik laulja Jaak Joala ei ole enam meiega...

    VastaKustuta
  3. Oh jah, muidugi ma rääkisin Jaak Joalast.. Mäletan et tuttav ütles et kõik neiud olnud temasse armunud. Ivo Linnale soovin tervist ja kõike paremat!

    VastaKustuta

Postita kommentaar

Populaarsed postitused sellest blogist